مرغ شکم پر با دانه های انار
مواد لازم
- پیاز خرد شده 200 گرم
- انار ترش دانه شده 250 گرم
- بادمجان پوست گرفته و سرخ شده 300 گرم
- مرغابی وحشی (مرغ)1 عدد
- گردوی خرد شده 100 گرم
- رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.
آماده سازی رب انار
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0